Kobelco SK380SRLC 2PB voor Freddy Oosterlinck

Freddy Oosterlinck BVBA heeft via De Bruycker-Kemp de Kobelco SK380SRLC 2PB compact draaiende rupsgraafmachine met tweedelige giek in gebruik genomen. De Bruycker-Kemp wenst Freddy Oosterlinck veel plezierige draaiuren toe met deze geweldige krachtpatser!

De machine voldoet aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met een ruime cabine met het comfort dat u van Kobelco gewend bent. Door Power Boost is het vermogen van de machine met nog eens 10% te verhogen tot een maximale graafkracht van de bak van 208 kN en 139 kN van de graafarm. Daarnaast levert de combinatie van Heavy Lift en uitgekiende chassislay-out een uitzonderlijk hefvermogen van wel 12.390 kg op een bereik van maar liefst 6 meter.

Naast de geweldig comfortabele cabine, waarin echt iedere machinist zich de koning voelt, zijn de prestaties uitstekend. De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

De Kobelco SK380SRLC 2PB voor Freddy Oosterlinck is uitgerust met onder andere automatische smering, dubbele heflat, hydraulisch snelwisselsysteem, gereedschapskist op het onderstel en de firmanaam. 

Over Freddy Oosterlinck BVBA
Freddy Oosterlinck BVBA is al 25 jaar actief in de sector. Erkend keurder Vlario voor scheiding van regen & vuil water en beschikt over graafmachines voor grote en kleine werken. De werkzaamheden omvatten; algemene grondwerken, afbraakwerken, plaatsing van regen & septische putten, algemene rioleringswerken, aanleg van paardenpistes en aanleg van zwembaden.

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.