Kobelco SK380SRLC-2PB voor Persyn

Persyn uit Zwevegem heeft een Kobelco SK380SRLC-2PB rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK380SRLC kenmerkt zich door ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit met veel vermogen. De Bruycker-Kemp wenst Persyn veel plezierige draaiuren toe met deze nieuwe machine!

De machine voldoet aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met een ruime cabine met het comfort dat u van Kobelco gewend bent. Door Power Boost is het vermogen van de machine met nog eens 10% te verhogen tot een maximale graafkracht van de bak van 208 kN en 139 kN van de graafarm. Daarnaast levert de combinatie van Heavy Lift en uitgekiende chassislay-out een uitzonderlijk hefvermogen van wel 12.390 kg op een bereik van maar liefst 6 meter.

Deze Kobelco SK380SRLC-2PB is voorzien van professionele belettering en is uitgerust met automatische smering, dubbele heflat met 4 gaten en spil, 2 gereedschapskoffers op het onderstel, hydraulische snelwissel met lasthaak en een tiltrotator EC233.

Over Persyn

Firma Persyn uit Zwevegem is gespecialiseerd in betonwerken en infrastructuurwerken. Grote projecten en strakke deadlines schrikken hen niet af, maar zorgen integendeel voor extra motivatie om hun grenzen te verleggen. U kunt naar https://www.persyn.be/ voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.