Kobelco SK380SRLC voor Vanhoeyveld

Vanhoeyveld uit Boortmeerbeek heeft via De Bruycker-Kemp een Kobelco SK380SRLC in gebruik genomen. De machine is uitgerust met een hydraulische snelwissel, afgeleverd met twee bakken en voorzien van de firmanaam. Wij wensen De Vanhoeyveldveel werkplezier met de nieuwe rupsgraafmachine!

De machine voldoet aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met een ruime cabine met het comfort dat u van Kobelco gewend bent. Door Power Boost is het vermogen van de machine met nog eens 10% te verhogen tot een maximale graafkracht van de bak van 208 kN en 139 kN van de graafarm. Daarnaast levert de combinatie van Heavy Lift en uitgekiende chassislay-out een uitzonderlijk hefvermogen van wel 12.390 kg op een bereik van maar liefst 6 meter.

De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

De Kobelco SK380SRLC van Vanhoeyveld is door De Bruycker-Kemp uitgerust met o.a. een hydraulische snelwissel, automatische smering, dubbele heflat met vier gaten, extra LED-werkverlichting, 850 mm rupsen en 3D-meetsysteem.

Over Vanhoeyveld

Groep Vanhoeyveld bestaat uit de bedrijven CBA Betomix en BV Vanhoeyveld B & M. De bedrijven hebben een eigen recyclagecentrum waar uitgebroken materialen, onder Copro-toezicht, tot recupereerbaar materiaal gebroken wordt. Dit wordt vervolgens verwerkt in de eigen betoncentrale tot Copro- en Benor-gekeurde materialen.

Vanhoeyveld is gespecialiseerd in wegenis- en infrastructuurwerken, rioleringswerken en omgevingsaanleg. Daarnaast ook kasseiwerken, dat wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd team van Portugese kasseileggers. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met een modern en goed onderhouden machinepark. De nieuwste Kobelco SK380SRLC is hier een perfecte aanvulling op!

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.