Kobelco SK380SRLC voor APK Wegenbouw

APK Wegenbouw NV uit Geel heeft onlangs, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK380SRLC rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Wij wensen APK Wegenbouw NV veel werkplezier met de nieuwe rupsgraafmachine!

De machine voldoet aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met een ruime cabine met het comfort dat u van Kobelco gewend bent. Door Power Boost is het vermogen van de machine met nog eens 10% te verhogen tot een maximale graafkracht van de bak van 208 kN en 139 kN van de graafarm. Daarnaast levert de combinatie van Heavy Lift en uitgekiende chassislay-out een uitzonderlijk hefvermogen van wel 12.390 kg op een bereik van maar liefst 6 meter.

Deze Kobelco SK380SRLC is uitgerust met dubbele heflat met 4 gaten en spil, gereedschapskoffer, automatische smering, hydraulische snelwissel CW45 met lasthaak en is geleverd met een dieplepelbak.

Over APK Wegenbouw

APK Wegenbouw heeft een sterke regionale verankering, door een zorgvuldig gekozen geografische spreiding van haar sites. In België is APK Wegenbouw door de jaren heen ontstaan uit overnames van verschillende wegenbouwbedrijven, waarbij een onderlinge synergie centraal staat. Sterckx, PTA, Verkinderen Wegenbouw, Schoemaco, Slegers, Casters en Wegenbouw Martin werden door APK overgenomen en werken verder onder de naam van APK Wegenbouw. In Nederland is APK Wegenbouw ontstaan uit de overname van Wegenbouw Limburg. Kijk op www.apkgroup.eu voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.