Kobelco SK380SRLC voor De Saegher

De Saegher & Zn BVBA uit Sint-Niklaas heeft, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK380SRLC in gebruik genomen. De machine is o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, automatische smering en extra LED-werkverlichting. Wij wensen De Saegher veel werkplezier met de nieuwe rupsgraafmachine!

De machine voldoet aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met een ruime cabine met het comfort dat u van Kobelco gewend bent. Door Power Boost is het vermogen van de machine met nog eens 10% te verhogen tot een maximale graafkracht van de bak van 208 kN en 139 kN van de graafarm. Daarnaast levert de combinatie van Heavy Lift en uitgekiende chassislay-out een uitzonderlijk hefvermogen van wel 12.390 kg op een bereik van maar liefst 6 meter.

De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

De Kobelco SK380SRLC van De Saegher is door De Bruycker-Kemp uitgerust met o.a. een hydraulische snelwissel, automatische smering, dubbele heflat met vier gaten, extra LED-werkverlichting, 850 mm rupsen en 3D-meetsysteem.

Over De Saegher

De Saegher & Zn BVBA uit Sint-Niklaas, is o.a. gespecialiseerd in openbare en private wegenis- en rioleringswerken. In 1984 startte vader Frans De Saegher het bedrijf, waarna zoon Guy De Saegher klaargestoomd werd ter opvolging. Een warme familiale en professionele aanpak in combinatie met een veilige en kwaliteitsvolle werkomgeving, daar staat De Saegher bekend om. Voor meer informatie gaat u naar: http://www.grondwerkendesaegher.be/index.html

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.