Kobelco SK380SRLC voor Hobotra BVBA

Hobotra BVBA uit Gavere heeft via De Bruycker-Kemp een Kobelco SK380SRLC in gebruik genomen. De machine is o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, automatische smering en extra LED-werkverlichting. Daarnaast is de machine afgeleverd met een geschilderd tegengewicht en logo van Hobotra. Wij wensen hun veel werkplezier met de nieuwe rupsgraafmachine!

De machine voldoet aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met een ruime cabine met het comfort dat u van Kobelco gewend bent. Door Power Boost is het vermogen van de machine met nog eens 10% te verhogen tot een maximale graafkracht van de bak van 208 kN en 139 kN van de graafarm. Daarnaast levert de combinatie van Heavy Lift en uitgekiende chassislay-out een uitzonderlijk hefvermogen van wel 12.390 kg op een bereik van maar liefst 6 meter.

De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

Over Hobotra BVBA
Kristof en Brecht Bekaert besloten in 2012 de handen in mekaar te slaan om hun  opgebouwde ervaring bij gerenommeerde bouwbedrijven te bundelen tot  een dynamisch bouwbedrijf. Sinds de oprichting kent de firma een gestage groei. Heel wat klanten stelden intussen hun vertrouwen in Kristof en Brecht, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Alle klanten zullen graag getuigen over hun positieve ervaringen met HOBOTRA. Kijk op www.hobotra.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.