Kobelco SK500LC-11 voor De Block Verhuur

De Block Verhuur uit Lokeren heeft een Kobelco SK500LC-11 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Onlangs werd het verhuurprogramma van De Block Verhuur al uitgebreid met een compact draaiende Kobelco SK380SRLC. Wij danken De Block Verhuur voor het vertrouwen en wensen hen ook veel plezier met de Kobelco SK500LC-11!

De Kobelco SK500LC-11 uit de nieuwe -11 generatie biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is deze Kobelco SK500LC-11 zuinig, stil en milieuvriendelijk. Daarnaast is de cabine ruim opgezet en biedt het de machinist veel zicht op de werkzaamheden.

De Bruycker-Kemp heeft de Kobelco SK500LC-11, op 80 cm brede rupsplaten, voorzien van o.a. een hydraulische snelwissel, automatische smering en overdruk.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over De Block Verhuur B.V.
Service en kwaliteit vormen de grootste troeven voor De Block. U mag bij De Block rekenen op nieuwe machines van hoge kwaliteit, een persoonlijke en correcte manier van zaken doen, in combinatie met klantnabijheid en betrokkenheid. De firma De Block heeft meer dan twee decennia ervaring in het verhuren van grondverzetmateriaal. Kijk op www.deblockverhuur.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook deze Kobelco SK500LC-11 rupsgraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.