Kobelco SK50SRX-7 voor Vanheede Landfill Solutions

Vanheede Landfill Solutions uit Roeselareheeft een nieuwe Kobelco SK50SRX-7 minigraafmachine toegevoegd aan het machinepark. Deze minigraver met Stage V motor is door De Bruycker-Kemp afgeleverd met een hydraulische snelwissel, extra werkverlichting en een complete bakkenset.

“De nieuwe standaard in minigravers”. Kobelco heeft weer een grote stap gezet met de nieuwe Kobelco SK50SRX-7. De minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Uitgerust met led-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige SK50SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Het toegevoegde +E-systeem omvat ook de uitlaatdemper onder de machine.

Vanheede Landfill Solutions
Vanheede Landfill Solutions zorgt voor het beheer en de uitbating van een deponie in Rumbeke. Hierbij wordt gestreefd naar een zo laag mogelijke milieu-impact. Voor alle materialen die Vanheede inzamelt zoekt men naar de meest duurzame verwerkingsmethode. Bepaalde afvalstoffen kunnen echter niet meer gerecupereerd of gerecycleerd worden. De deponie biedt in dat geval een noodzakelijke oplossing. Kijk op www.vanheede.com voor meer informatie.

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK58SRX-7 minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?