Kobelco SK58SRX-7 minigraver voor Wulteputte

Deze Kobelco SK58SRX-7 minigraafmachine leverde De Bruycker-Kemp onlangs af aan Wulteputte in Lokeren. De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid.Wij wensen Wulteputte veel geluk met de nieuwe Kobelco!

Deze Kobelco SK58SRX-7 minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Standaard uitgerust met LED-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

Over Wulteputte

Wulteputte Boudewijn BV uit Lokeren staat bekend om alle grond- & afbraakwerken, infra- & rioleringswerken. Ze bieden totaalprojecten aan vanaf de start met de afbraakwerken, uitgraven kelder, aanleggen werfweg en riolering tot de beplating. Voorbereinde werken voor de aanleg van nieuwe tram- of treinsporen behoren ook tot de activiteiten. Het bedrijf werd opgericht in 1998 door Boudewijn Wulteputte. Dankzij hun kwaliteit, vakbekwaamheid en gedrevenheid, kenden ze een constante groei. Ze zijn dan ook de betrouwbare partner van vele openbare besturen, van bedrijven en van particulieren, in heel Vlaanderen en België. Kijk op www.wulteputtebv.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK58SRX-7. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.