Kobelco SK58SRX-7 voor Remondis Depoorter

Remondis Depoorter uit Oostende nam onlangs een Kobelco SK58SRX-7 minigraafmachine in ontvangst via De Bruycker-Kemp. De minigraver werd afgeleverd in klantkleur en met diverse opties waaronder een hefoog op de voorarm, zwaailicht en hydraulische snelwissel. Wij wensen Remondis veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

Deze Kobelco SK58SRX-7 minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Standaard uitgerust met LED-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

Over Remondis Depoorter

Het familiebedrijf Remondis Depoorter is, in de regio West-Vlaanderen, al meer dan 30 jaar dé referentie voor alle mogelijke diensten die met afvalverwerking en recyclage verband houden. U kunt bij hen onder andere terecht voor inzameling en verwerking van afval, containerverhuur, bevoorrading van bouwmaterialen. Voor meer info gaat u naar de website: www.remondisdepoorter.be

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.