Kobelco SK58SRX-7 voor Sander van Leeuwe

Sander van Leeuwe uit Eeklo, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK58SRX-7 in ontvangst genomen. Deze minigraafmachine is o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel en verschillende bakken. Wij wensen Sander van Leeuwe veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

Deze minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Uitgerust met LED-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Het toegevoegde +E-systeem omvat ook de uitlaatdemper onder de machine.

De minigraver van Sander van Leeuwe, is o.a. opgebouwd en afgeleverd met een hydraulische snelwissel, twee dieplepelbakken en een nivelleerbak.

Over Sander van Leeuwe

Sander van Leeuwe is specialist in grond-, kraan,- tuin-, en landbouwwerken. Voor meer informatie gaat u naar: https://m.facebook.com/people/Sander-van-Leeuwe/100005234324720/

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.