Kobelco SK75SR-7 voor A.R.G.V.

A.R.G.V. bv uit Melle, specialist in afbraakwerken heeft, via De Bruycker-Kemp een Kobelco SK75SR-7 in ontvangst genomen. De Bruycker-Kemp wenst A.R.G.V. veel veilige draaiuren met de Kobelco!

De compact draaiende Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

De nieuwe Kobelco is door De Bruycker-Kemp naar de wensen en eisen van A.R.G.V.opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij o.a. aan een verzwaard tegengewicht, hydraulische snelwissel met lasthaak, automatische smering en schilderen van het tegengewicht en voorzien van firmanaam.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over A.R.G.V. bv
Zowel kleine- als totale sloop of gestructureerde afbraakwerken zijn voor A.R.G.V. bv geen onbekend terrein. Om deze ontmantelings- of afbraakwerken op een correcte en veilige manier uit te voeren beschikt A.R.G.V. bv over een uitgebreid eigen machinepark. Kijk op www.argv.be voor meer informatie, recente projecten en de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel +32 (0)59 - 70 30 05 mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.