Kobelco SK75SR-7 voor Carlier Dylan

Firma Carlier Dylan uit Frasnes-Lez-Anvaing heeft, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine in gebruik genomen. De machine is o.a. afgeleverd met nivelleer-, dieplepel- en banaanbak. Wij danken Carlier Dylan voor het vertrouwen en wensen hem veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit door het grote vermogen. Daarnaast voldoet deze zeer populaire machine aan de strengste emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

Carlier Dylan heeft deze rupsgraafmachine afgeleverd gekregen met een contragewicht in de firmakleur. Daarnaast  is deze ook voorzien van automatische smering, heflat met drie gaten, geblindeerde ruiten en Eagle-Eye view camera. Naast de machine zijn er ook meerdere bakken meegeleverd zoals een banaan-, nivelleer-, en dieplepelbak. Verder is deze 8 tonner ook uitgerust met een draaikantelstuk en snelwissel van Engcon en een palletframe.

Over Carlier Dylan
Carlier Dylan is gespecialiseerd in grondwerken en het aanleggen van parken en tuinen. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.facebook.com/dylan.carlier.1

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.