Kobelco SK75SR-7 voor Donck

Donck grondwerken uit Rumbeke heeft, via De Bruycker-Kemp, opnieuw een Kobelco in ontvangst genomen. Na eerder een SK270SRLC-5Erupsgraafmachine  heeft Donck nu een SK75SR-7in gebruik genomen. Wij wensen Donck grondwerken ook veel werkplezier met deze Kobelco!

De compact draaiende Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De nieuwe Kobelco is door Kemp Groep in Tiel naar de wensen en eisen van Donck opgebouwd.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Donck grondwerken
Aannemingen Donck staat sinds 1997 onder leiding van Marnix Donck, die bovendien de stichter is van het bedrijf. Het kleine bedrijf van toen is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf die ook grotere werven de baas kan. Donck grondwerken staat u ten dienst voor alle grond-, afbraak-, omgevings- en bouwwerken. Men richt zicht op particulieren, openbare diensten en grote private projecten. Donck verwezenlijkt kleine werven, maar ook grotere werven en totaalprojecten. Kijk op www.donckgrondwerken.com voor meer informatie.

Start met samenstellen van een nieuwe graafmachine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.