Kobelco SK75SR-7 voor Guillaume Terrassement

Guillaume Terrassement uit Saint-Ghislain heeft een nieuwe Kobelco SK75SR-7 in ontvangst genomen. De Kobelco SK75SR-7 gaat voornamelijk ingezet worden bij de aanleg van opritten en terrassen. De Bruycker-Kemp wenst Guillaume Terrassement veel werkplezier met de Kobelco!

De compact draaiende Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. 

De nieuwe Kobelco is door De Bruycker-Kemp naar de wensen en eisen van Guillaume Terrassementopgebouwd. Denk hierbij o.a. aan een verzwaard tegengewicht, hydraulisch snelwisselsysteem en LED-bar vooraan de cabine.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Start met samenstellen van een nieuwe graafmachine!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel +32 (0)59 - 70 30 05 mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.