Kobelco SK75SR-7 voor Rooms G. BVBA

Rooms G. BVBA Algemene Bouwonderneming uit Sinaai, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK75SR-7 in ontvangst genomen. Deze rupsgraafmachine is o.a. afgeleverd met hydraulische snelwissel, opklapbare opstaptrede en heflat met drie gaten. Wij wensen Geoffry veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit door het grote vermogen. Daarnaast voldoet deze zeer populaire machine aan de strengste emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van LED-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De Kobelco SK75SR-7 van Rooms G. BVBA is o.a. opgebouwd met hydraulische snelwissel, enkele heflat met drie gaten en een opklapbare opstaptrede. Daarnaast zijn er ook verschillende bakken meegeleverd.

Over Rooms G. BVBA Algemene Bouwonderneming
Geoffry Rooms startte in 2006 als zelfstandig zaakvoerder. Door de jaren heen groeide het bedrijf tot een gevestigde waarde van de woningbouw. Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van privéwoningen en appartementen, in verbouwingen, opritten en rioleringswerken. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.bouwwerkenrooms.be/

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.