Kobelco SK75SR-7 voor Van Holderbeke

 Van Holderbeke uit Sleidinge heeft een nieuwe Kobelco SK75SR-7 in ontvangst genomen. De Kobelco SK75SR-7 gaat ingezet worden bij grondwerken, de aanleg van opritten en terrassen, evenals rioleringswerken en aanleg van zwembaden. De Bruycker-Kemp wenst Van Holderbeke veel werkplezier met deze mooie Kobelco!

De compact draaiende Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

De nieuwe Kobelco is door De Bruycker-Kemp naar de wensen en eisen van Van Holderbekeopgebouwd. Denk hierbij o.a. aan een verzwaard tegengewicht, hefoog op binnenkant voorarm, automatische smering en schilderen van het tegengewicht.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Van Holderbeke
Dirk Van Holderbeke BV, is een betrouwbare partner met meer dan 38 jaar aan ervaring. Specialisaties omvatten grondwerken, de aanleg van opritten en terrassen, evenals rioleringswerken en aanleg van zwembaden. Met een solide reputatie die is opgebouwd over bijna vier decennia, is men trots op het vakmanschap. Kijk op www.dirkvanholderbeke.be  voor meer informatie, recente projecten en de mogelijkheden.

Start met samenstellen van een nieuwe graafmachine!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel +32 (0)59 - 70 30 05 mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.