Kobelco SK85MSR-7 voor AC Zwembaden

AC Zwembaden uit Aalter heeft, via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK85MSR-7 in ontvangst genomen. Deze rupsgraafmachine is o.a. opgebouwd en afgeleverd met een LED verlichtingspakket, automatische smering en firmakleur. Wij wensen AC Zwembaden veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De ca. 8,9 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

De Kobelco SK85MSR-7 voor AC Zwembaden is door De Bruycker Kemp uitgerust met dubbele heflat, automatische smering, LED Verlichtingspakket en draaikantelstuk. Daarnaast is de rupsgraafmachine in firmakleur gespoten en afgeleverd met nivelleerbak.

Over AC Zwembaden

AC Zwembaden begon allemaal met het idee om een zwembad in eigen tuin te plaatsen. Het bedrijf van Andy Cocquyt groeide snel en sindsdien realiseerde AC Zwembaden een zee aan spetterende projecten. In 2018 nam Andy’s vrouw Liesbeth de administratie in handen. Vanaf augustus 2022 is de opvolging van zoon Jesse verzekerd. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.ac-zwembaden.be/

Start met het samenstellen van uw eigen machine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.