Kobelco SK85MSR-7 voor Aclagro

Aclagro N.V. uit Wondelgem heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Deze rupsgraafmachine is door De Bruycker-Kemp opgebouwd en afgeleverd naar de eisen en wensen van Aclagro. Wij wensen hen veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De ca. 8,9 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

De Kobelco SK85MSR-7 van Aclagro is door De Bruycker-Kemp voorzien van extra LED-werkverlichting, een gereedschapskist op de onderwagen, automatische smering van Groeneveld, hefoog op de voorarm en een tiltrotator ST10. Daarnaast is de machine afgeleverd met firmakleur van Aclagro op het contragewicht.

Over Aclagro

Van afbraak en asbestverwijdering tot grondreiniging. Van bodemsanering en waterzuivering tot infra. Aclagro uit Wondelgem staat voor kwaliteit, snelheid en circulariteit. Ongeacht de complexiteit gaan zij elke uitdaging aan en hebben alle bouwexpertise, technische kennis en materieel om ze veilig en efficiënt uit te voeren. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.aclagro.be/nl

Start met samenstellen van uw eigen machine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.