Kobelco SK85MSR-7 voor Groen-Contrast BVBA

Groen-Contrast BVBA uit Linter heeft, via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Deze rupsgraafmachine is o.a. opgebouwd met verzwaard contragewicht, heflat met drie gaten en automatische smering. Wij wensen Groen-Contrast veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De ca. 8,9 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

De Kobelco SK85MSR-7 van Groen-Contrast BVBA is door De Bruycker-Kemp voorzien van een verzwaard contragewicht, een heflat met drie gaten, een tiltrotator SMP, zwaailicht en automatische smering.

Over Groen-Contrast BVBA
Interactie staat centraal bij Groen-Contrast tuinarchitectuur uit Linter. ’’Het is steeds een uitdaging om een tuin aan te leggen die in harmonie is met de natuurlijke omgeving, de architecturale elementen en de levensstijl van de bewoners. Wij streven naar een maximale meerwaarde voor u, uw tuin én uw woning. Naast de esthetische kwaliteiten, staat het functionele aspect en de duurzaamheid van het ontwerp voorop’’. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.groen-contrast.be/

Start met samenstellen van uw eigen machine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.