Kobelco SK85MSR-7 voor Grondwerken Soenens Tony

Grondwerken Soenens Tony uit Wielsbeke heeft via De Bruycker-Kemp een Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De machine werd met diverse opties en in klantkleur naar wens van de klant afgeleverd. Wij wensen Soenens Tony veel veilige werkuren met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

De SK85MSR-7 werd door de professionals van De Bruycker-Kemp uitgerust met diverse opties. Denk hierbij een hydraulische snelwissel, werklichten op de cabine, automatische smering, heflat met 3 gaten en triple boom. Ook werd de machine in firmakleur afgeleverd.

Over Soenens Tony

Grondwerken Tony Soenens is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in grond- en afbraakwerken. In 2001 zette oprichter Carlos een stap opzij voor zijn zoon Tony Soenen die nu de zaak verder uitbouwt. Met een team van 9 gedreven medewerkers is hun doelstelling kwaliteit leveren tegen een correcte prijs. Voor meer info kijk op: www.grondwerken-soenens.be

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.