Kobelco SK85MSR-7 voor Van Asbroeck

Grondwerken Van Asbroeck heeft, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Deze Kobelco SK85MSR-7 is door De Bruycker-Kemp volledig naar de eisen en wensen van Van Asbroeck opgebouwd en afgeleverd. Wij wensen Van Asbroeck veel werkplezier met de Kobelco.

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. 

Over Grondwerken Van Asbroeck
De drie broers – Wouter, Dries en Bert Van Asbroeck vormen samen Van Asbroeck, Grond . Tuin . Infra. In 2014 zette Dries de eerste stappen, na het behalen van zijn diploma Planttechnische Wetenschappen, om het bedrijf op te richten. Wat begon als een tuinbedrijf is nu uitgegroeid tot een allround onderneming. Van grond- en afbraakwerken tot de volledige aanleg van uw buitenomgeving. Grondwerken Van Asbroeck staat garant voor kwaliteit bij uw grondwerken, tuinwerken, infrastructuurwerken of afbraakwerken in de regio Vlaams-Brabant en heel België. Kijk op www.grondwerkenvanasbroeck.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.