Mooie combinatie van merken in het wagenpark van Wanty!

Firma Wanty, gelegen in Péronnes-lez-Binche, heeft onlangs BOMAG BW154AP-5 AM tandemwals in gebruik genomen. Deze tandemwals wordt toegevoegd aan een wagenpark met meerdere Schaeff, Kobelco, Gomaco en BOMAG machines. Een mooi voorbeeld van hoe onze merken elkaar perfect aanvullen.

De BOMAG BW154 AP-5 heeft een eigen gewicht van circa 7,3 ton, een werkbreedte van 1.500 mm en een vermogen van 55,5 kW. Ook is deze machine voorzien van de nieuwste emissienorm Stage V. Deze asfaltwals is zoals altijd afgeleverd in de firmakleuren van Wanty. Daarnaast is de machine geleverd met Asfalt Manager.

Asfalt Manager is een intelligent verdichtingssysteem in de voorrol. Wordt geleverd inclusief eenvoudig bedienbaar touchscreen display geïntegreerd in het dashboard. Het display geeft onder andere de digitale rijsnelheid, asfalttemperatuur en verdichtingsweergave met behoud van gedeelde rol weer. De gedeelde rol is zowel manueel als automatisch variabel van horizontaal (oscillatie) naar vol verticaal.

Over Wanty 
De onderneming Wanty, opgericht in 1946, heeft doorheen de jaren een enorme groei gekend, zowel op technisch, infrastructureel als op menselijk vlak. Op dit moment telt de groep Wanty, gelegen in Péronnes-lez-Binche, maar liefst 1500 werknemers en zo’n 500 bouwmachines. Dat firma Wanty blijft investeren, staat als een paal boven water. Dit indrukwekkend familiebedrijf begrijpt als geen ander dat gekwalificeerd personeel en moderne machines de sleutel zijn tot succes.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!

Wens u graag een afspraak te maken met een verkoopadviseur of langs te komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.