Nieuwste Kobelco SK34SR-7 voor AB-Rent

AB-Rent uit Brugge heeft via De Bruycker-Kemp de allernieuwste Kobelco SK34SR-7 minigraafmachine in ontvangst genomen. De zeer luxe cabine met airconditioning biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot. Ga naar debruycker-kemp.be en stel uw machine zelf samen met onze configurator!

 

De manier waarop prestaties en design op elkaar zijn afgestemd maken van de Kobelco SK34SR-7 een unieke minigraafmachine. Prestatieverbeteringen hebben geleid tot grotere efficiëntie en productiviteit én meer vermogen en snelheid. Designaanpassingen bieden ultiem comfort en optimale bediening. De energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De zeer luxe cabine met airconditioning biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot.

De Kobelco SK34SR-7 is door De Bruycker-Kemp o.a. uitgerust met een snelwisselfunctie, extra functie, automatische smering, zwaailicht en hoogtebegrenzingssysteem. Daarnaast is de machine afgeleverd met een hydraulische snelwissel, banaanbak, dieplepelbak en een slotenbak.

À propos d'AB-Rent

AB-Rent est une entreprise de location de machines basée à Bruges. Leur gamme comprend des machines pour les travaux de terrassement, de construction et d'industrie, qu'ils louent aussi bien aux entreprises qu'aux particuliers, avec une livraison sur site assurée par leur propre service de transport.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.