Nóg een Kobelco voor Gemoco!

Firma Gemoco uit Bilzen heeft de nieuwste Kobelco SK58SRX-7 minigraafmachine in gebruik genomen. Deze SK58SRX-7 wordt toegevoegd aan een machinepark dat reeds diverse Kobelco’s omvat. Wij wensen Gemoco veel geluk met deze nieuwe Kobelco!

Deze Kobelco SK58SRX-7 minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Standaard uitgerust met LED-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De al compleet uitgeruste Kobelco SK58SRX-7 is door De Bruycker-Kemp uitgerust met een hydraulische snelwissel en automatische smering. Tevens is de machine voorzien van belettering van Gemoco en is de minigraver afgeleverd in de bedrijfskleur van Gemoco. Daarnaast afgeleverd met nivelleerbak en banaanbak.

Over Gemoco

Het verhaal van Gemoco NV start in augustus 1988 wanneer de firma “Ondernemingen Moors BVBA” wordt opgericht, in eerste instantie actief binnen de houthandel en houtzagerij. Een jaar later wordt er overgeschakeld naar wegenbouw, grondwerken, parkings en inritten. Sindsdien luidt de firmanaam Gemoco NV. Gemoco is reeds meer dan 30 jaar een vaste waarde voor alle bouw- en wegenbouwprojecten. Zowel particulieren als bedrijven en overheden doen beroep op Gemoco voor de realisatie van woningbouw, appartementen, private werken en overheidsopdrachten. Kijk op www.gemoco.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK58SRX-7. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 052 399 200, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.