Opnieuw Atlas 160W blue voor José Buyl

José Buyl uit Denderwindeke heeft tijdens de Matexpo zijn 21ste Atlas 160W mobiele graafmachine gekocht. José is 68 jaar en zit nog dagelijks in zijn Atlas graafmachine. De Bruycker-Kemp wenst José nog vele jaren werkplezier met deze Atlas!

De Deutz TCD 6.1 Stage V motor heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het lage motortoerental (max. 1800 omw.min) een laag brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Naast sterk, stabiel en zuinig is de nieuwste Atlas 160W mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine! Met de nieuwe cabine maakt Atlas een grote sprong voorwaarts. Het gehele interieur, de besturing, het comfort, de veiligheid en het bedieningsgemak zijn verbeterd.

De Atlas 160W voor José Buyl is door De Bruycker-Kemp compleet uitgerust en afgeleverd met o.a. een hydraulische Atlas snelwissel, centrale smering, elektrische omschakeling bediening joysticks, dansonderdrukking in hefcircuit, hijslat en extra wekverlichting.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

TOCH GRAAG CONTACT MET EEN VERKOOPADVISEUR OF LANGSKOMEN OP EEN VAN ONZE VESTIGINGEN? U BENT ALTIJD WELKOM! NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN, MAIL NAAR INFO@DBK.BE OF STEL UW VRAAG DOOR ONS CONTACTFORMULIER IN TE VULLEN.