Opnieuw BOMAG BW213D-5 trilwals voor Bodarwé

Bodarwé uit Malmedy, heeft via De Bruycker-Kemp, opnieuw een zelfrijdende BOMAG BW213D-5 trilwals in ontvangst genomen. Dit is de tweede in zeer korte tijd! Wij wensen Bodarwé veel werkplezier met de nieuwe BOMAG machines!

De BOMAG grondwalsen zijn leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS. Daarnaast zijn er binnen het productaanbod van BOMAG ook speciale grondwalsen verkrijgbaar: Met trilplaat, Polygoon en Variocontrol.

Over Bodarwé

De groep Bodarwé bestaat uit maar liefst 9 firma’s met samen meer dan 200 werknemers. Dankzij hun jarenlange ervaring en ontwikkeling kunnen ze een totaalpakket aan diensten aanbieden. Van grondwerken, rioleringswerken en asfaltwerken tot recyclage en beton. Bovendien beschikken ze over verschillende steengroeven, betoncentrales en een asfaltcentrale. Ze kunnen bijgevolg steeds tijdig alle materialen leveren. Neem zeker een kijkje op hun website https://www.bodarwe.com/ voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen wals!


De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.