Opnieuw drie Kobelco SK58SRX-7 minigravers naar TRBA

TRBA uit Moeskroen heeft weer drie Kobelco SK58SRX-7 minigraafmachines in ontvangst genomen. Deze populaire minigraver van Kobelco kenmerkt zich door de luxe cabine, optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zoals altijd zijn de machines afgeleverd in de herkenbare bedrijfskleuren en met bedrijfsbelettering van TRBA. De Bruycker-Kemp wenst TRBA wederom veel plezierige en veilige draaiuren met de nieuwe Kobelco!

Deze Kobelco SK58SRX-7 minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Standaard uitgerust met LED-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Voor een efficiënte en flexibele inzet zijn de minigravers voor TRBA uitgerust met een hydraulisch snelwisselsysteem. Zoals altijd zijn de machines afgeleverd in de bedrijfskleuren en met bedrijfsbelettering van TRBA.

Over TRBA

Reeds vele jaren is TRBA een vaste waarde voor grote wegenis- en infrastructuurwerken in gans België. Ze beschikken over 4 mobiele en 2 vaste betoncentrales, alsook over een belangrijke asfaltcentrale in Strépy in samenwerking met de firma WANTY. Dit maakt dat ze zowel overdag als ’s nachts werken kunnen uitvoeren dankzij een constante aanvoer van materialen. Deze firma is vooral trots op haar hoogtechnologische machines, de uitgebreide knowhow van haar werknemers en een precieze planning. Alle vakkennis en vaardigheden over de diverse divisies heen, kunnen gebundeld worden voor het realiseren van één totaalproject. Kijk op www.trba.be meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK58SRX-7. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 052 399 200, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.