Opnieuw een Kobelco voor Grondwerken Persyn Geert

Grondwerken Persyn Geert uit Tielt heeft onlangs weer een Kobelco graafmachine in gebruik genomen. Ditmaal een Kobelco SK85MSRT-7 met 2-delige giek welke door De Bruycker-Kemp is uitgerust met o.a. een hydraulische snelwissel, verzwaard tegengewicht, firmanaam, enkele heflat en rubberen blokken op de stalen rupsen. Wij danken firma Persyn Geert wederom voor het vertrouwen!De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK85MSRT-7 biedt superieure prestaties, grotere efficiëntie en hogere productiviteit met meer vermogen en meer snelheid dan het vorig model. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De Kobelco SK85MSRT-7 kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 73 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19 l/min.

Grondwerken Persyn Geert
U bouwt of renoveert? Dan heeft u zeker de hulp nodig van een vakkundig grondwerker voor de voorbereidende werken, de graaf- en grondwerken, de aanleg van funderingen en kelders en de aanleg van rioleringen en waterhuishouding. Doe hiervoor beroep op Grondwerken Persyn Geert voor al uw werken in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Kijk op www.persyngeert.be voor meer informatie en alle projecten.

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK85MSRT-7. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.