Opnieuw een Kobelco voor Wegenwerken De Moor

Wegenwerken De Moor heeft een Kobelco SK17SR-3 minigraafmachine met canopy in ontvangst genomen. De Kobelco is voorzien van een Klac c snelwissel en is afgeleverd met drie bakken. De Bruycker-Kemp wenst De Moor veel plezierige draaiuren toe met deze nieuwe Kobelco minigraver!

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR-3E een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Over Wegenwerken De Moor
Wegenwerken De Moor is een betrouwbare partner, met kennis van zaken. Ze zijn een gezond bedrijf met zeventig jaar ervaring. Ze werken al jaren vlot samen met bedrijven zoals Farys, Aquafin en Infrax. Met het modern machinepark en unieke, persoonlijke aanpak onderscheiden zij zich van alle anderen. Al sinds de uitvinding van het wiel was er nood aan degelijke, vlot berijdbare wegen. Vandaag zijn wegen de ruggengraat van een land. Een efficiënt wegenplan draagt bij tot welvaart en vooruitgang. Wegenwerken De Moor streeft naar de beste kwaliteit, steeds met het oog op de toekomst. Ze omringen zich met de meest gedreven mensen, die zich met passie inzetten voor het beste resultaat. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.wwdemoor.be/

Vous pouvez maintenant personnaliser votre propre mini-pelle !

Toutes les pelles Kobelco peuvent être configurées en ligne étape par étape via le configurateur de machines, y compris la mini-pelle SK35SR-6E. Des systèmes GPS aux tiltrotateurs hydrauliques en passant par des adaptations pratiques et des équipements de luxe. Mettez en ligne toutes les options disponibles et demandez un devis si nécessaire. Bien sûr, ce devis peut être expliqué lors d'un entretien personnel si vous le souhaitez. Personnalisez votre nouvelle machine chez vous ou sur votre lieu de travail, sans avoir besoin de faire venir un conseiller commercial ou de le rencontrer en personne. Saviez-vous que toutes les machines Kobelco bénéficient d'une garantie de 36 mois ou de 3000 heures ?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel +32 (0)59 - 70 30 05 mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.