Opnieuw Kobelco voor TRBA

TRBA heeft via De Bruycker-Kemp opnieuw een Kobelco in ontvangst genomen. De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine werd afgeleverd naar wensen van de klant. Wij danken TRBA voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

 

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

De machine is in de werkplaats van De Bruycker-Kemp voorzien van diverse opties waaronder een hefoog op de voorarm, gereedschapskoffer op het onderstel, extra tegengewicht +300kg en 350kg en draaikantelstuk Engcon. Voor de perfecte aflevering is de machine voorzien van de firmanaam en -kleur.

Over TRBA

Reeds vele jaren is TRBA een vaste waarde voor grote wegenis en infrastructuurwerken in gans België. Ze beschikken over vier mobiele en twee vaste betoncentrales, alsook over een belangrijke asfaltcentrale in Strépy. Dit maakt dat ze zowel overdag als ’s nachts werken kunnen uitvoeren dankzij een constante aanvoer van materialen. Deze firma is vooral trots op haar hoogtechnologische machines, de uitgebreide knowhow van haar werknemers en een precieze planning. Alle vakkennis en vaardigheden over de diverse divisies heen, kunnen gebundeld worden voor het realiseren van één totaalproject. Kijk op www.trba.be voor meer informatie

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.