Opnieuw drie BOMAG walsen voor Willemen Infra

De firma Willemen Infra NV uit Drongen heeft opnieuw twee BOMAG walsen in ontvangst genomen. Na diverse Kobelco rupsgraafmachines en BOMAG walsen leverde De Bruycker-Kemp nu ook een BW138AC-5 combiwals en twee BW174AP-5 asfaltwalsen. Wij wensen hen wederom veel plezierige en veilige werkuren met de nieuwe machines!

Deze 4.150 kg wegende BOMAG BW138AC-5 combiwals heeft een werkbreedte van 1.380 mm. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maakt de BW138AC-5 flexibel inzetbaar. Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

De BOMAG BW174 AP-5 heeft een eigen gewicht van circa 9,6 ton, een werkbreedte van 1.680 mm en een vermogen van 74,4 kW. Ook is deze machine voorzien van de nieuwste emissienorm Stage V. Deze asfaltwals is zoals altijd afgeleverd in de firmakleuren van Willemen Infra. Daarnaast is de machine geleverd met Asfalt Manager.

Beide walsen werden in de werkplaats van De Bruycker-Kemp verder uitgerust met diverse opties. Zo werd de BW138AC-5 voorzien van een zwaailicht, ledlichten, kantensnij-uitrusting, Ecostop en BOMAG Telematics. De BW174AP-5 tandemwalsen werden voorzien van extra werkverlchting, hydraulische kantensnij-uitrusting en BOMAG Telematic.

Over Willemen Infra NV

Deze firma beschikt ondertussen over vijf eigen asfaltcentrales, zes beton- en breekcentrales en zelfs een eigen transportbedrijf. Hun medewerkers zijn zeer gedreven en schuwen weekend- noch nachtwerk om hun opdracht tijdig af te werken. Maar de kwaliteit van een bouwfirma hangt ook steeds meer af van de beschikbare innoverende technologie en machines. Kijk op www.willemen.be/nl/ voor meer informatie en alle projecten van Willemen Infra.

Start met het samenstellen van je eigen wals

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.