Schaeff TL100 voor trouwe klant Verbraeken

Trouwe klant Verbraeken Infra N.V. uit Temse, heeft wederom een nieuwe Schaeff TL100 in ontvangst genomen. Binnenkort volgen er nog twee Schaeff’s.Wij wensen Verbraeken ook met deze nieuwe wiellader veel werkplezier!

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

De wiellader van Verbraeken is voorzien van een hydraulische snelwissel, extra LED-verlichting en laadbak met mes.

Over Verbraeken Infra N.V.

Groep Verbraeken Construction, opgericht in 1966 en toen voornamelijk bezig in het klassieke grondverzet, is actief in integrale infrastructuurwerken, graaf- en bestratingswerken, plaatsen van rioleringen en pijpleidingen, installatie van elektrische- en glasvezelkabels en gestuurde boringen. Kijk op https://verbraeken-infra.eu/index.html voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL100. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.