SCHAEFF TL120 VOOR VERATHO

VERATHO uit Beveren-Waas heeft een Schaeff TL120 wiellader in ontvangst genomen. De Bruycker-Kemp wenst VERATHO veel werkplezier met de Schaeff TL120!

De Schaeff TL120 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De TL120 is leverbaar met diverse toebehoren, zoals bijvoorbeeld een hoogkiepbak. De circa 7 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 101 pk en een maximale kieplast van 5.000 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige parallelle kinematica, knikscharnier met pendelas, automatisch sperdifferentieel in beide assen, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.
Deze Schaeff is afgeleverd met hydraulisch snelwisselsysteem, palletframe en een laadbak.

START MET HET SAMENSTELLEN VAN UW NIEUWE MACHINE!

Alle Schaeff shovels zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.