Schaeff TL120 voor Verhulst

Gino Verhulst, een landbouwer/veehouder uit Temse heeft, via De Bruycker-Kemp, de sleutels ontvangen van een Schaeff TL120 wiellader. Wij danken Gino voor het vertrouwen en wensen hem veel werkplezier met de Schaeff TL120 wiellader!

De Schaeff TL120 is een compacte wiellader met een hoge rijsnelheid. Deze machine, is zorgvuldig afgewerkt, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De TL120 is leverbaar met diverse toebehoren. De circa 7,0 ton wegende machine heeft een motorvermogen van 101 pk en een maximale kieplast van 5.000 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL120. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.