Schaeff TL70s wiellader voor Aannemingen De Witte

Firma Aannemingen De Witte heeft onlangs een Schaeff TL70S Stage V in gebruik genomen. Aannemingen De Witte uit Maldegem koos eerder voor een Kobelco SK380SR en een Atlas 140W BIG FOOT. Wij danken Aannemingen De Witte voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met deze nieuwe zwenklader!

De Schaeff TL70S compacte zwenklader van circa 5,4 ton heeft een motorvermogen van 45 kW en een breedte van 1.850 mm. De machine is zorgvuldig afgewerkt, is compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt goed zicht op het werkgebied.

De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem.

Start met het samenstellen van uw nieuwe machine!

Alle Schaeff shovels zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Over Aannemingen De Witte

Aannemingen De Witte, gevestigd in Maldegem, is actief in geheel Oost- en West-Vlaanderen. De firma is gespecialiseerd in wegenbouw, riolering, groenonderhoud en heeft een eigen betoncentrale. Samen met een team van om en nabij tachtig vakbekwame medewerkers streven zij naar een kwalitatieve en stipte uitvoering van uw gevraagde dienst(en). Voor meer informatie gaat u naar: https://aannemingendewitte.be/

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.