Schaeff TL80 voor De Block Verhuur

De Block Verhuur uit Lokeren heeft, via de Bruycker-Kemp, een nieuwe Schaeff TL80 in ontvangst genomen. Deze compacte wiellader vult het kleurrijke machinepark van De Block aan. Eerder ontving De Block een Kobelco SK500LC11 en SK380SR, BOMAG BW11RH5 en Schaeff TW95. Wij wensen hen veel werkplezier met deze nieuwe wiellader!

De Schaeff TL80 is een compacte wiellader met een hoge rijsnelheid. De machine is zorgvuldig afgewerkt, is compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem.

De nieuwe wiellader van De Block Verhuur is o.a. afgeleverd met radio, extra werkverlichting, snelwisselfunctie en een grondbak met mes en contrames.

Over De Block Verhuur

De Block Verhuur kent twee generaties lang specialisten en kenners van elk toestel dat zij verhuren. U vindt bij hen een uitgebreid gamma aan graafmachines, tools, wielladers, dumps en meer. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.deblockverhuur.be/nl

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.