Schaeff TL80 voor De Block Verhuur

De Block Verhuur uit Lokeren heeft, via de Bruycker-Kemp, een nieuwe Schaeff TL80 in ontvangst genomen. De compacte wiellader vult het machinepark van De Block verder aan. Wij danken De Blcok Verhuur voor de samenwerking en wensen hen veel plezier met de nieuwe Schaeff!

De Schaeff TL80 is een compacte wiellader met een hoge rijsnelheid. De machine is zorgvuldig afgewerkt, is compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem.

Over De Block Verhuur B.V.

Service en kwaliteit vormen de grootste troeven voor De Block. U mag bij De Block rekenen op nieuwe machines van hoge kwaliteit, een persoonlijke en correcte manier van zaken doen, in combinatie met klantnabijheid en betrokkenheid. De firma De Block heeft meer dan twee decennia ervaring in het verhuren van grondverzetmateriaal. Kijk op www.deblockverhuur.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.