Schaeff TW110 voor Vereecke Travoco

Vereecke Travoco uit Harelbeke heeft onlangs een Schaeff TW110 compacte mobiele graafmachine in ontvangst genomen.De Bruycker-Kemp wenstVereecke Travocoveel werkplezier met de Schaeff TW110!

De compacte en stabiele Schaeff TW110, uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek, weegt circa 11.000 kg en heeft een vermogen van ca. 116 pk. De TW110 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW110 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom.

De Schaeff TW110 is door De Bruycker-Kemp voorzien van onder een hydraulische snelwissel, hefoog en gereedschapskist op de onderwagen. Deze Schaeff TW110 is daarnaast afgeleverd met extra bakken.

Over Vereecke Travoco
Vereecke Travoco staat voor een veelheid aan vakkennis in het plaatsen van nutsleidingen voor openbare en private bouwwerken. Al 3 generaties lang bouwt de firma ervaring op in haar sector. Zo is Vereecke een kwalitatief hoogstaande en solide partner geworden met enorme ervaring en een hoge reputatie. Gekwalificeerde medewerkers bezitten de juiste kennis en expertise over een breed gamma van leidingen. Dankzij horizontale gestuurde boringen vormen waterlopen en wegen niet langer een obstakel bij het uitvoeren van de werken. De groep Vereecke zorgt daarnaast voor de nodige aansluitingen zowel voor de gezinnen als voor de industrie van water, gas en elektriciteit op het distributienet. Al meer dan 70 jaar voert de groep Vereecke zowel openbare als private werken uit. De jarenlange ervaring zorgt voor een perfect resultaat en dus een tevreden klanten. Kijk op www.vereecke-nv.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.