Schaeff TW95 mobiele graafmachine voor OVOO

Firma OVOO uit Lochristi heeft, via De Bruycker-Kemp, een Schaeff TW95 mobiele graafmachine in ontvangst genomen. De compacte en stabiele Schaeff van OVOO is o.a. afgeleverd met een hydraulische snelwissel, automatische smering en een set van drie graafbakken. Wij wensen OVOO veel werkplezier met de aanwinst!

De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist. De professionals van De Bruycker-Kemp in Hamme hebben de Schaeff TW95 opgebouwd naar de eisen en wensen van OVOO. Denk hierbij aan onder andere een hydraulische snelwissel, automatische smering en een brandstofvulpomp. Daarnaast is de machine afgeleverd met een set van drie graafbakken. 

Start met het samenstellen van uw eigen graafmachine!

Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.