Schaeff TW95 mobiele graafmachines voor APK Group

Firma APK Group uit Pelt heeft via De Bruycker-Kemp drie Schaeff TW95 mobiele graafmachines in ontvangst genomen. De compacte en stabiele Schaeff’s van APK Group zijn o.a. afgeleverd met een hydraulische snelwissel en de bedrijfsbelettering. Wij wensen APK Group veel werkplezier met de aanwinsten!

De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist. De professionals van De Bruycker-Kemp in Hamme hebben de Schaeff TW95 opgebouwd naar de eisen en wensen van APK Group. 

Over APK Group
APK (Algemene Participatie Kerkhofs) is sinds de oprichting in 1960 enorm gegroeid tot een multidisciplinaire groep. APK Group is gespecialiseerd in de infrastructuurwerken van waterleidingen en -installaties, energienetten, telecomnetwerken en wegenaanleg. Daarnaast leiden de complementaire activiteiten van milieu- en landschapsarchitectuur, sleufloze technieken, civiele constructies en recycling tot een echte meerwaarde. Dankzij uitbreiding en diverse bedrijfsovernames is APK Group actief in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg. APK streeft ernaar om mensen, bedrijven en overheden te verbinden door slimme en duurzame steden te creëren. Ze doen dit met meer dan 2300 gepassioneerde medewerkers om het leven voor iedereen gemakkelijk, veilig en toegankelijk te maken.

Start met het samenstellen van uw eigen graafmachine!
Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.