Schaeff TW95 voor Gentse Kabelwerken

Gentse Kabelwerken uit Ternat heeft via De Bruycker-Kemp maar liefst tien Schaeff TW95 mobiele graafmachines aangekocht. Dit zijn de eerste drie leveringen uit deze prachtige order. We wensen Gentse Kabelwerken veel werkplezier met deze nieuwe Schaeff TW95 mobiele graafmachines!

De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist. De professionals van De Bruycker-Kemp in Hamme hebben de Schaeff TW95 mobiele graafmachines opgebouwd naar de eisen en wensen van de klant. Denk hierbij aan onder andere een centraal smeersysteem, trekhaak in het duwblad en een Schaeff mechanische snelwissel inclusief hijshaak.

Over Gentse Kabelwerken
Gentse Kabelwerken uit Ternat isgespecialiseerd in aanleg van de nutsleidingen - ondergrondse kabels, water -en gasleidingen. Kijk op www.g-k-w.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen graafmachine!
Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.