Schaeff zwenklader voor Wanty

Firma Wanty, gelegen in Péronnes-lez-Binche heeft onlangs een Schaeff TL70s Stage V compacte zwenklader in gebruik genomen. Deze wiellader wordt toegevoegd aan een machinepark met meerdere Schaeff, Kobelco, Gomaco en BOMAG machines. Een mooi voorbeeld van hoe onze merken elkaar perfect aanvullen. Wij danken Wanty voor de fijne samenwerking!

De Schaeff TL70s Stage V compacte zwenklader van circa 5,4 ton heeft een motorvermogen van 45 kW en een breedte van 1.850 mm. De machine is zorgvuldig afgewerkt, is compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt goed zicht op het werkgebied.

De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem. Daarnaast is de zwenklader afgeleverd in de herkenbare bedrijfskleur van Wanty.

Over Wanty 

De onderneming Wanty, opgericht in 1946, heeft doorheen de jaren een enorme groei gekend, zowel op technisch, infrastructureel als op menselijk vlak. Op dit moment telt de groep Wanty, gelegen in Péronnes-lez-Binche, maar liefst 1500 werknemers en zo’n 500 bouwmachines. Dat firma Wanty blijft investeren, staat als een paal boven water. Dit indrukwekkend familiebedrijf begrijpt als geen ander dat gekwalificeerd personeel en moderne machines de sleutel zijn tot succes.

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.