Secmair Cracksealer voor Stadsbader

De firma Stadsbader heeft onlangs een SecmairCracksealer in gebruik genomen. De Bruycker-Kemp leverde deze machine van Secmair in de bedrijfskleuren van Stadsbader.

De MONO 500 smelter is een machine die speciaal ontworpen is om bitumen te smelten en te verwerken. Het bitumen wordt bij de verwerkingstemperatuur (160-190 °C) een vloeibaar en dicht mengsel dat gebruikt wordt om overgangen vast te gieten, als reparatiemiddel en als afdichtingsmiddel. Na afkoelen is het een stabiel, flexibel en dicht mengsel waardoor het bijzonder duurzaam is.

Naast een volledig programma aan machines voor wegenonderhoud beschikt De Bruycker-Kemp over machines voor verdichting, asfalt en grondverzet.

Over Stadsbader

Het familiebedrijf Stadsbader werd in 1946 opgericht in Harelbeke. Intussen wordt de onderneming geleid door tweede en derde generatie Désiré Stadsbader en Dominique Valcke. De overnames van Deckx AO en Deckx EM in Dessel (2009) en Van Maercke Prefab te Kluisbergen (2014) betekenden een stevige uitbreiding van de specialisatiedomeinen en een versterking voor de marktpositie. Op vandaag is de groep dagelijks actief op zo’n 125 werven in België en buurlanden. Stadsbader is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie in de bouwwereld. Zowel voor infrastructuurwerken, bouwprojecten of elektromechanische uitrustingen, stelt Stadsbader alles in het werk om een oplossing op maat te bieden voor openbare en private klanten. Hierbij staat dialoog, kwaliteit en deskundigheid centraal.