SK140SRLC-7 met tweedelige giek voor WDS

De firma Wim De Sutter uit Zottegem, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 2PB in ontvangst genomen. De rupsgraafmachine met stelgiek is o.a. afgeleverd met hydraulische snelwissel, Leica 2D-systeem en automatische sering. Wij wensen het bedrijf veel werkplezier met deze prachtige en unieke Kobelco!

De SK140SRLC-7 2PB is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. Naast de geweldig comfortabele cabine, waarin echt iedere machinist zich de koning voelt, zijn de prestaties uitstekend. De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

De compacte SK140SRLC-7 met stelgiek is uitgerust met onder andere een SMP draaikantelstuk, Leica 2D-systeem, gereedschapskist op het onderstel en automatische smering. Verder is de machine voorzien van extra verlichting, tegengewicht in de firmakleuren, firmanaam en een nivelleerbak van Pladdet.

Over WDS Zottegem

Wim De Sutter, uw partner voor allerhande grond- en afbraakwerken! WDS is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken, terrassen, afsluitingen, keerwanden en andere bouwwerken. Met een uitgebreid machinepark is WDS in staat zo goed als elke vraag te beantwoorden met een passende oplossing! Ze staan voor een snelle en professionele uitvoering van de werken. WDS is ook verantwoordelijk voor het transport van grond en afval. Kijk op www.wimdesutter.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.