SK270SRLC-7 compact draaiende Kobelco voor Verhelst

De firma Verhelst Aannemingen heeft een Kobelco SK270SRLC-7 in gebruik genomen. Het machinepark van Verhelst omvatte al diverse Kobelco en BOMAG machines. DezeSK270SRLC-7 short range rupsgraafmachine is speciaal uitgerust voor afbraakwerken. Zo is er een beschermrooster voor de cabineruit en een omkeerschroef opgebouwd. De Bruycker-Kemp bedankt Verhelst Aannemingen wederom voor het vertrouwen!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SRLC-7 kenmerkt zich door een motorvermogen van 173 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC-7 stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De machine is in de werkplaats van De Bruycker-Kemp in België voorzien van diverse opties. Denk hierbij aan een extra tegengewicht van 1400kg, automatische smering, een hefoog op de voorarm, een startalarm, zwaailicht op de cabine, een gereedschapskoffer op het onderstel en een lekleiding.

Over Verhelst Aannemingen

Verhelst Aannemingen, onderdeel van de Verhelst Group, is een aannemer die gespecialiseerd is in wegenis- en rioleringswerken, afbraakwerken en asbestverwijdering, grond- en saneringswerken. Door de expertise in deze verschillende vakdomeinen kunnen we als aannemersbedrijf de coördinatie verzorgen vanaf de afbraak via het grondverzet tot aan de volledige afgewerkte structuur.

Sinds 1958 zijn ze een veelzijdige bouwpartner met een ruime ervaring en uitstekende reputatie in de sector. Ze werken gestructureerd en georganiseerd waarbij na voorafgaande studie en overleg de werken binnen een beperkte uitvoeringstermijn gerealiseerd kunnen worden, in alle veiligheid en met respect voor mens en milieu. Kijk op www.verhelstaannemingen.com/nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 052 399 200, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.