T.N. Terrassements neemt nieuwe Atlas spoorwegmachine in ontvangst

De Firma T.N. Terrassements heeft een Atlas 1604ZW spoorwegmachine in gebruik genomen. De firma heeft reeds diverse Atlas spoorkranen in het machinepark. De nieuwe spoorgraafmachine werd bij De Bruycker-Kemp in Hamme compleet uitgerust met onder andere een extra contragewicht, GPS module, SMP draaikantelstuk en een diverse toebehoren t.b.v. werkzaamheden op het spoor.

De circa 22 ton wegende Atlas 1604ZW spoorwegmachine staat bekend om kwaliteit, stabiliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Daarnaast is de Atlas 1604ZW door de professionals van De Bruycker-Kemp in Hamme zeer compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van T.N. Terrassements. Denk hierbij aan onder andere mechanische snelwissel van Atlas, draaikantelstuk van SMP, tankpomp, luchtpistool in cabine, extra contragewicht onder, centrale smering, extra werkverlichting en GPS module. Daarnaast werd de machine voor een flexibele inzet afgeleverd met een complete toebehoren set met een graafbak, dieplepelbak, railgrijper en ballastgrijper.

De Atlas spoorwegmachines zijn gehomologeerd volgens de Europese norm EN 15746 en hebben een flinke facelift ondergaan. Er is flink geïnvesteerd in de ergonomie voor de machinist, met behoud van uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Het doorontwikkelde CARSY systeem biedt opmerkelijk meer stabiliteit met behoud van het onderhoudsvriendelijke karakter.

Over T.N. Terrassments
T.N. Terrassements is een familiale onderneming die zich heeft gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van spoorwerken, het lassen voor spoorrails en omgevingswerken naast het spoor. Kijk op www.tntsa.be voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.