BOMAG asfaltmachine voor Stadsbader

Stadsbader NV uit Harelbeke heeft nog een BOMAG asfaltmachine in gebruik genomen. Ditmaal een BOMAG BF700C-3 S500. Wij wensen Stadsbader weer veel mooie en strakke kilometers asfalt!

BOMAG biedt een ruim assortiment aan asfalteermachines. Voor alle voorkomende asfalt soorten levert de Bruycker-Kemp asfaltspreidmachines met een werkbreedte van 1,1 tot wel 10,0 meter. Met nieuwe technieken als Magmalife voor kortere opwarmtijd, kostenbesparende Quick Coupling voor een snelle balkverbreding, brandstof besparende Ecomode en Sideview zorgt de asfalteermachine voor een hogere productiviteit. De ruim 21 ton wegende BOMAG BF700C-3 S500 heeft een werksnelheid van 43m/min en emissienorm stage V. 

Over Stadsbader
Het familiebedrijf Stadsbader werd in 1946 opgericht in Harelbeke. Intussen wordt de onderneming geleid door tweede en derde generatie Désiré Stadsbader en Dominique Valcke. De overnames van Deckx AO en Deckx EM in Dessel (2009) en Van Maercke Prefab te Kluisbergen (2014) betekenden een stevige uitbreiding van de specialisatiedomeinen en een versterking voor de marktpositie. Op vandaag is de groep dagelijks actief op zo’n 125 werven in België en buurlanden. Stadsbader streeft als aannemingsbedrijf in de eerste plaats naar een stabiele positie in de sector van de openbare en industriële projecten, gebaseerd op een gezonde financiële structuur. De onderneming heeft als primaire doelstelling de klantentevredenheid maximaal te waarborgen door middel van een kwaliteitsvolle, tijdige en correcte uitvoering van de projecten. Kijk op www.stadsbader.com/nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.