Twee BOMAG tandemwalsen voor Norré-Behaegel

Norré-Behaegel uit Westende heeft onlangs, via De Bruycker-Kemp, twee BOMAG BW100AD-5 tandemwalsen in ontvangst genomen. Wij wensen Norré-Behaegel veel werkplezier met deze nieuwe tandemwalsen!

Deze 2.500 kg wegende BOMAG BW100AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 18,5 kW en een werkbreedte van 1.000 mm.

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 16,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG lichtgewicht walsen zijn krachtig, economisch en makkelijk te onderhouden. 

Over Norré Behaegel

De onderneming werd in 1992 opgericht als tuinaannemingsbedrijf door Roland Norré en zijn echtgenote Martine Behaegel onder de vorm van een bvba. Eind jaren ’90, met de indiensttreding van zoon Nico, werd de omschakeling gemaakt naar activiteiten in de wegenbouw. Nadat ook Joeri in 2005 de onderneming versterkte, kende het bedrijf een enorme groei en ontpopte zich van een klasse 5 aannemingsbedrijf naar de hoogste klasse 8. In 2017 wijzigde de vennootschap van rechtsvorm en werd de BVBA omgezet in een NV. Kijk op https://www.norre-behaegel.be/bedrijf/ voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen tandemwals!

De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.