Twee compact draaiende Kobelco rupsgraafmachines voor Stadsbader NV

Firma Stadsbader NV uit Harelbeke heeft twee Kobelco SK270SRLC-7 rupsgraafmachines aan het machinepark toegevoegd. Deze snelle short range rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zoch door een hoog vermogen, grote hefcapaciteit en kleine footprint. Wij wensen Stadsbader NV veel geluk met deze Japanse krachtpatsers!

De Kobelco SK270SRLC-7 compacte rupsgraafmachine is standaard zeer compleet uitgerust. De cabine is ruim, modern en biedt een veeleisende machinist een fantastische werkplek. Het vernieuwde hydraulische bedieningssysteem reageert op kortere bewegingen dan dat van huidige modellen. De machine beweegt hierdoor sneller en nauwkeuriger en is nog gemakkelijker te bedienen. De Kobelco SK270SRLC-7 voldoet uiteraard aan strenge milieueisen en door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK270SRLC-7 zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Uitrusting

De al compleet uitgeruste Kobelco SK270SRLC rupsgraafmachines zijn in de werkplaats van De Bruycker-Kemp voorzien van een tegengewicht, hydraulische snelwissel, een hefoog op de voorarm, drie extra werklichten, een zwaailicht en een rij-alarm. Tevens zijn de machines voorzien van belettering van Stadsbader.

Over Stadsbader

Het familiebedrijf Stadsbader werd in 1946 opgericht in Harelbeke. Intussen wordt de onderneming geleid door tweede en derde generatie Désiré Stadsbader en Dominique Valcke. De overnames van Deckx AO en Deckx EM in Dessel (2009) en Van Maercke Prefab te Kluisbergen (2014) betekenden een stevige uitbreiding van de specialisatiedomeinen en een versterking voor de marktpositie. Op vandaag is de groep dagelijks actief op zo’n 125 werven in België en buurlanden. Stadsbader streeft als aannemingsbedrijf in de eerste plaats naar een stabiele positie in de sector van de openbare en industriële projecten, gebaseerd op een gezonde financiële structuur. De onderneming heeft als primaire doelstelling de klantentevredenheid maximaal te waarborgen door middel van een kwaliteitsvolle, tijdige en correcte uitvoering van de projecten. Kijk op www.stadsbader.com/nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.